Pups Doremi X Scalero

Giorgio en Giulia hebben een fijn nieuw huis gevonden.

Pups verwacht

DE PUPS HEBBEN  BEIDE EEN NIEUW HUIS GEVONDEN

 

De Echo heeft Maandag bevestigd dat we rond 16-08-2015 pups verwachten van :

Multi.Ch. Doremi vd Kroeze Danne X JCh. Scalero vd Busch.

 

24-07 we hebben een pret echo gemaakt en hartjes zien kloppen

 

Don Juan vd Kroeze Danne / Bliksem

Don Juan /  Bliksem heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden.

 

Iedereen heel erg bedankt voor de belangstelling.

The little ones

11-04-2014

 

De pups van Doremi en Urosch zijn vandaag alweer een week jong en groeien als kool, ze is er zelf ook dol op en verzorgt ze alsof ze nog nooit anders heeft gedaan.

12-04

De oogjes zijn open.

15-04

Loop oefeningen, hoe schattig is dat.

Oei Ik Groei

Nog twee weken, de tijd gaat zo snel, Het gaat allemaal prima tot nu toe, ze slaapt veel, eet goed en laat zich fijn vertroetelen.

Pups Doremi

De Echo heeft gister bevestigd dat Doremi drachtig is,  De te verwachten werpdatum is 31-03-2014.

Het telefoonnummer in het contactformulier is niet goed, moet zijn :

0031 (0)541 354043


Telefoon :         06-10897450
@           :         marja@koekkoek.nl
F            :         https://www.facebook.com/Doremi.vd.Kroeze.Danne

Website

16-02-2014

Eindelijk de nieuwe website online, er moet nog een en ander gebeuren, maar dat zal wel goedkomen 

Reeeelax

Waar we zoal mee bezig zijn, eten,slapen, weer eten, onze zus plagen ( soms vindt ze het leuk), een beetje lopen, een beetje ruzie maken ( ook leuk ) We hebben nu een \\\"echt\\\" grasveld om HET lopen te oefenen, het valt niet mee, maar elke dag een beetje beter.

Onze Eerste Stapjes

Het valt niet mee om de pootjes eronder te houden, maar het gaat steeds beter. Dat komt omdat we hier zo veel te eten krijgen !! rond en gezond. 

Hoera

1 November zijn de pups van Fleur geboren, 2, een geel teefje en een gestroomde reu, moeder en kinderen maken het goed en ze zijn zelfs al een beetje gegroeit, 

De Voorbereiding

De voorbereidingen zijn klaar, kist gesopt, babywas gedaan, Voor Fleur en ons het laatste loodje, wachten duurt wel heel lang. 

Pups

Vandaag 28-09-2012 hebben we met Fleur een echo gemaakt en de dracht is bevestigd,rond 30-10-2012 worden de pups van Garry en Fleur verwacht.

voor inlichtingen en/of reservering :

Marja Koekkoek
tel: 06-10897450
@ :marja@koekkoek.nl

Nieuws

28 Augustus is onze Fleur weer gedekt door Ch. Garry v.d. Boksdoorn. Als het goed is verwachten we omstreeks 30 Oktober pups.

 

Voor informatie en / of reservering

Marja Koekkoek
06-10897450
marja@koekkoek.nl

Hebbes

5 weken jong en ze maken de omgeving al vaak onveilig voor Fleur, die rent gauw van het ene vertrek naar het andere ( bang voor de tandjes) af en toe hebben ze haar toch nog te pakken :-) Noortje heeft er natuurlijk geen last van dus die kan leuk met ze spelen.

Dit kunnen we ook al !!

Ze doen het heel goed, veranderen de vloer in een papbaan en crossen binnendoor naar het volgende bakje :-) succes verzekerd !! 

So Far So Good

Alweer 1 week jong, de tijd vliegt. Ze groeien als kool en de dames zijn er maar druk mee, Fleur voedt en Noortje poetst, poetst, poetst, poetst en poetst en ik ruim alle troep op, dáár voelt het Fleurtje zich te goed voor. 

New Kids On The Blok

Eindelijk is het zover.......vanacht 12-5-11 zijn de pups geboren. 2 meisjes en 3 jongens.
Moeder en kinderen maken het goed.

Love is in the air

Vrijdag 8 Maart hebben we een echo gemaakt en Fleur is echt drachtig :-) Dat wisten we natuurlijk al bijna zeker, maar nu is het door de echo bevestigt.

 

Rond 10 Mei worden de pups van Fleur En Garry verwacht !!

 

Op de Herikeberg

Gezellig met z'n drieën, lekkers mee voor onderweg.Jammer voor Marie-José, ze heeft het mooiste gedeelte gemist omdat ze persé linksaf wilde, rechtsaf ( onze terugweg ) was beter. :-)

De Galgenbergroute

Een heerlijke tippel op zondagmiddag, mooi weer, niet druk, een lekker kopje koffie precies op tijd bij de molen van Bels en nog wat geleerd ook !!!

Broncko geplaatst

Het is gelukkig allemaal heel snel gegaan voor Broncko, hij heeft een nieuw huis met kinderen om op te passen. Wat wil je nog meer !!!!!

 

Iedereen hartelijk dank voor de belangstelling en de vele fijne reacties.

Broncko van de Kroeze Danne

Wegens ziekte van zijn vrouwtje zijn we voor Broncko op zoek naar een nieuw thuis.

 

 

Broncko is een vrolijke boxer van 2 jaar die bij een ouder echtpaar is opgegroeid en altijd goed heeft "meegeholpen" in huis. Hij heeft geen cursus gehad, maar als hij losloopt komt hij direct terug als je roept, hij wil graag wat voor je doen en met een beetje oefenen lukt dat ook zeker. Broncko heeft verder nog niet veel geluk gehad in zijn jonge leven, vorig jaar oktober is zijn baasje overleden en nu is zijn vrouwtje ernstig ziek en kan niet meer voor hem zorgen en heeft ze mij gevraagd een nieuw thuis voor hem te zoeken.
Hij kan heel goed alleen blijven, ook los in huis en maakt niets kapot, hij is erg aanhalig en zit natuurlijk het liefst op schoot, hij kan het ook goed vinden met de andere honden in huis, ze eten samen, slapen en spelen met elkaar. Met iets groetere kinderen gaat het prima, kleinere weet ik niet daar heb ik geen ervaring mee. Verder kun je hem heel goed meenemen boodschappen doen en blijft hij rustig wachten tot je de buit binnen hebt zonder zich verder veel van zijn omgeving aan te trekken.

 

verdere inlichtingen:

 


Marja Koekkoek
06-10897450  /  0541-354043
marja@koekkoek-vof.nl 

't Hondehuus

Bijna 4 weken jong. Gister was buiten nog eng maar vandaag gaat het al beter, we zijn zelfs op onderzoek uit geweest en hebben ook al buiten geslapen terwijl mams met oma Noortje en tante Fleur het mandje van het vrouwtje overhoop haalt.

De eerste week

De eerste week is al weer voorbij en we zijn van cavia's in marmotten verandert, er is er al een van 1 Kilo !!!!. De oogjes zijn bijna open, oortjes staan alle kanten op. Afwachten maar met het trio, ze verdoen hun tijd met slapen,gepoetst worden en vechten om de beste tepel.

De Ooievaar

De Ooievaar is gearriveerd !!!!!! en heeft drie pups gebracht, 1 reu gestroomd en 2 teefjes, 1 geel en 1 gestroomd. Moeder en pups maken het goed, Oma Noortje en tante Fleur wachten met spanning af wanneer ze hun kersverse neefje en nichtjes kunnen besnuffellen.

Generation Next

Yes Yes Yes !!

 

Eind Mei worden er pups verwacht van:

 

Brasil v.d. Kroeze Danne  X  CH. Prince v.d. Kuuper 

 

26 April hebben we een echo gemaakt en ze is echt drachtig dus nu zijn we bezig met de voorbereiding op de bevalling, de puppy was e.d.

 

 

voor inlichtingen kunt u bellen of mailen,
tel : 06-10897450
@  : marja@koekkoek-vof.nl

Waar blijft de tijd

7 maanden jong een praatjes voor tien. Heel gezellig hoor met twee hondjes in huis en er is heel wat verandert, er ligt nu een XXXLLLL kussen omdat de kleine meid steeds van het oude kussen afgleed en dat bevalt prima, ze ligt het liefst strak tegen de verwarming ( je snapt niet dat ze het uithoudt).En we hebben een fiets daar zijn we druk mee aan het oefenen. Noortje vindt het geweldig en zit parmantig voorin en gaat mee boodschappen doen, Fleur weet nog niet zeker of ze het leuk vindt en kijkt me strak aan totdat ze er weer uit mag, maar ze leert het wel. ( hoop ik ).Op de training gaat het ook leuk, scheuren door de tunnel geweldig vindt ze het.

We gaan op reis

De rust is weergekeerd en het ruikt weer naar "bloemetjes".Het is wel saai hoor met z'n tweetjes,je mag opeens niet meer binnen plassen, op de stoelpoten kluiven, in de vaatwasser klimmen, de kastjes uitpakken en je moet aan een lijntje naar buiten, niks aan !!!!! binnenkort gaan we naar school misschien is daar wat te beleven.........

De Laatste Ronde

Nog even en dan gaan we de huisjes ergens anders verbouwen, het is maar dat iedereen gewaarschuwd is want we zijn niet voor de poes.We gooien gewoon de tafel om die voor de deur ligt en dan maken we het hele huis onveilig, niemand komt op blote voeten de keuken uit zonder special treatment!!!!!!!( het is maar dat je het weet ). En je raad het wel,Mams op de veiligste plek op dit moment.

Happy Hour

Deze week was het ook weer raak, de mvr. van de Raad van Beheer kwam met CHIPS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(niet lekker) en de Dierenarts is ook geweest met een spuit, dat was niet fijn en zeer vermoeiend hij zit overal aan te voelen maar je krijgt dan wel een echt paspoort en dan kun je leuk mee overal naar toe en ..........de dierenarts was zeer tevreden over ons allemaal ( gelukkig).

Druk Druk Druk

Onze wereld wordt steeds groter, om de beurt mogen we mee mams uitlaten want die mag niet in de keuken plassen en poepen.gezellig op de arm en wat je dan allemaal tegenkomt.........grote dingen en dingen die vliegen door de lucht en heel hard roekoe roepen.........eng hoor, maar we zitten veilig daar zorgt de oppas wel voor.

Rundumhausen

4 weken............. en er gebeurt wat,naar buiten,met je voeten door het water,allemaal dingen waar je mee spelen kunt en de hond in pot!!Mmmmmmmmmm........lekker. Ze kunnen al rennen en ruzie maken en dan komt mams en zitten ze opeens met alle aandacht naar haar op te kijken ( ben toch wel benieuwd wat ze ze dan in hun oortjes verluisterd ).

Naar Buiten

3 weken jong vandaag en het worden echte boxers, ze laten zich niet op de kop zitten. Buiten is bijna leuk, binnen hebben ze meer praatjes. En pap....ja wat zullen we daar mee doen????? Die kleine bakjes zijn leuk als hinkelpot en die grote......daar kunnen we met z'n allen in !!!!!!!!!

Crowded House

2 Weken jong en wat we allemaal al niet kunnen!!! niet te geloven. Het werd een beetje krap met z'n allen en nu de meeste van ons veel oefenen met lopen hebben we iets meer ruimte gekregen het is alleen wel heel spannend en we weten nog niet zeker of we het wel leuk vinden, maar als we een paar dagen goed trainen mogen we naar buiten.

1 Week Jong

1 week jong zijn ze al weer en ze groeien als kool, Noortje is er niet bij weg te slaan, poetsen, likken en voeden een echte moeder geweldig leuk om te zien. Druktemakers knokken om de beste plek.
20-07 12 ondeugende spleetogen liggen in de kist. Nog even en ze zetten het hele huis op de kop want ze weten ook al waar al die pootjes voor zijn. Er is namelijk nog meer te doen dan drinken en uitbuiken op ma's kussentje.

Beschuit met Muisjes

2 reutjes en 4 teefjes zijn er geboren vannacht. Hieperdepiep Hoera 1 geel reutje, 1 gestroomd reutje, 1 geel teefje en 3 gestroomde teefjes. Moeder en kinderen maken het goed.

9 Weken

Vandaag zijn we 63 dagen onderweg en er is nog steeds niets. ( wachten duurt wel heel erg lang )De kist staat klaar, de babywas is gedaan, alles is in huis...........ook BESCHUIT EN MUISJES ROZE EN BLAUWE dus........ tot het zover is gaan we gewoon door met wachten. 

8 Weken

Als het goed is duurt het nog 1 week en die duurt langer dan de rest bij elkaar pfffffffffpffffff en het is zooooooo warm. Vandaag spuitje gehaald en ze kreeg complimenten voor haar "figuur" .In de wachtkamer was nog een pup en die heeft ze natuurlijk heel goed bekeken om alvast in de stemming te komen.

7 Weken

Nog 2 weken, het wordt nu toch wel heel spannend....en hoe lang duurt het nog ? De achterpoten gaan om haar buik en ze kan de onderkant ook niet meer poetsen. En ze heeft....RIESEN HUNGER.....en ligt het liefst 's nachts in mijn mandje. Wandelen doen we maar niet met dit weer zitten we bij de poel of liggen op het gras en plagen Simon een beetje.

6 Weken

Aftellen, nog maar 3 weken en gelukkig is het niet zo warm. Ze doet niet zoveel meer overdag, lekker slapen, liggen in het gras en af en toe een stukje lopen omdat het vrouwtje dat nodig vindt en dan zo langzaam lopen dat ze vanzelf weer zo snel mogelijk naar huis gaat pffffffffff het valt niet mee hoor.  

5 Weken

Je kunt het ondertussen gewoon zien en merken,ze heeft nergens echt zin in ( behalve slapen ) en 's morgens is ze misselijk. Als het maar niet zo vreselijk warm blijft. 

4 Weken

28 dagen geleden is het alweer en we zijn ontzettend nieuwsgierig dus hebben we een echo laten maken ............Ze is drachtig..........hoi hoi.

Blind Date in Munchen

Blind Date in München.......spannend!!!!!!
Geen hotel te vinden dus zijn we op een camping terchtgekomen. Het was heel leuk en Noortje heeft niet 1 keer bij de buren gegluurd. Het was geweldig bij het meertje en in de stad en met midgetgolf
En hij was hartstikke knap en ook nog lief dus wat willen we nog meer.